Alles over COCO

Na meer dan 2 jaar heeft Tekst- en Vertaalbureau Goed Verhaal een nieuw jasje gekregen. De nieuwe naam en het prachtige nieuwe logo markeren het begin van een nieuw tijdperk. Hieronder lees je meer over de keuzes achter de veranderingen.

Wat is COCO?
COCO staat voor Copywriting & Contentmarketing, de twee kernonderdelen van mijn aanbod. Zo kun je bij mij terecht voor losse schrijfprojecten, maar ook voor volledige, strategisch onderbouwde contentmarketing pakketten.

Binnenkort zal er nog een onderdeel verschijnen: Coaching. Onder die noemer kun je hier online trainingen en live workshops volgen over schrijven, communicatie en contentmarketing.

Dit driedelige aanbod zie je ook terug in het nieuwe logo: de drie cirkels die ieder een eigen kleur en karakter hebben, en die samenkomen in één geheel. 

Wat is er veranderd?
Behalve de nieuwe naam, de nieuwe look en de nieuwe website, verandert er voor bestaande klanten op dit moment niet zoveel. Bestaande afspraken blijven staan, en je kunt altijd bij me terecht met nieuwe schrijf- en vertaalprojecten. Wel hoop ik voor nieuwe bezoekers meer duidelijkheid te scheppen met deze website, en een beter aanbod te kunnen doen. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op.

 

Geen reacties

Geef een reactie