Gratis social media template

Een ding dat ik altijd lastig heb gevonden, is het bijhouden van social media. Elke keer weer bedenken wat ik ga plaatsen, wanneer en op welke kanalen; het was voor mij niet te doen. Herkenbaar? Dan heb ik een leuke aanbieding voor je.

Lees ook: 21 content ideeën voor social media

De afgelopen tijd heb ik nagedacht over manieren om dit makkelijker en werkbaarder te maken. Ik heb een template samengesteld om gemakkelijk je social media bij te houden. Je hebt maar één brainstormsessie nodig om te bepalen wat voor types content je kunt plaatsen (daarover volgende keer meer) en in welke vorm je dit gaat doen. Vervolgens vul je elke week (of elke maand, maar net wat je prettig vindt) simpelweg het template in en plaats je de content met je eigen favoriete software.

 

GRATIS DOWNLOADEN

Toen ik eenmaal doorhad hoe prettig dit werkte, bedacht ik ineens; hoe leuk zou het zijn als ik dit gewoon gratis weggeef? Daarom deel ik mijn social media template nu ook met jou. Klik op de link hieronder om het template gratis te downloaden.

Laat me weten of je het template gebruikt en of het je social media game versterkt!

Download ‘m hier!

 

Lees ook:

  • Je hebt een briljant idee en je wilt er je business van maken. Yes! Maar hoe pak je dat dan aan; je eigen bedrijf beginnen? Wat gebeurt er na de inschrijving bij de KVK? En hoe trek je je eerste klant...

  • Wil je een product verkopen, dan moet je jezelf onderscheiden van je concurrenten. Daar heb je een Unique Selling Point voor nodig, dat je communiceert naar je doelgroep. Wat is zo’n USP en hoe ...

  • Gastblog door Linda van Boli Media Sinds kort heeft COCO een nieuwe naam, en daar hoorde een nieuw logo bij. Wij van Boli Media mochten dit logo maken. Het is heel goed om te gaan voor een logo met du...

OVER COCO

COCO is het copy platform voor ondernemers. Hier vind je alles over online marketing en schrijven voor je bedrijf. Lees hier meer over COCO

Wekelijks dit soort artikelen ontvangen?
Meld je hier aan en ontvang het gratis e-book Start met contentmarketing

Ook dit soort artikelen laten schrijven voor jouw bedrijf? Bekijk de blog abonnementen

Geen reacties

Geef een reactie