Business Kickstart

Kickstart je bedrijf | Online programma

Toen ik begon met ondernemen, had ik geen idee waar ik moest beginnen. Ik deed maar wat, en hoopte dat de klanten vanzelf wel zouden komen. Ook al was ik tekstschrijver – mijn studie had me niets geleerd over ondernemen. Ik miste de essentiële teksten om mijn bedrijf vorm te geven.

Ik deed er jaren over om die kennis te verzamelen en in de praktijk toe te passen. Al die tijd miste ik een plek waar alle kennis voor ondernemers gebundeld is. Eén programma waarin je alles kan vinden wat je nodig hebt om je bedrijf een kickstart te geven.

Waarin je je missie en visie formuleert, je onderscheidt van je concurrenten en je ideale klanten gaat aantrekken. Waarin je de eerste teksten van je website gaat schrijven op een manier die bij je past en die écht werkt.

De kennis waar ik jaren voor heb gestudeerd en die ik met vallen en opstaan als ondernemer heb opgedaan, heb ik daarom in een online programma gebundeld: Business Kickstart.

Met Business Kickstart zet jij in slechts acht weken een complete fundering neer voor je bedrijf. Daar hoef jij geen jaren in te investeren, en al helemaal geen vermogen: de kosten bedragen een luttele €350.

We starten in februari, en in maart proosten we op een succesvolle Kickstart. Schrijf je nog vóór de kerst in en verzeker jezelf van een fantastische start van 2020.

Ben jij erbij? Meld je hier aan en Let’s Kickstart your Business!

Meer weten? Lees hier meer of bekijk de video hieronder.

 

 

Lees ook:

  • Websites zijn vaak ingericht vanuit de homepage, met vertakkingen naar dieper liggende pagina’s. Je zou denken dat de bezoekers van de website ook deze volgorde aanhouden; eerst de homepage beki...

  • Toen ik begon met ondernemen, had ik geen idee waar ik moest beginnen. Ik deed maar wat, en hoopte dat de klanten vanzelf wel zouden komen. Ook al was ik tekstschrijver – mijn studie had me niet...

  • Als ik in gesprek ga met een bedrijf voor hun ‘over ons’ pagina, dan stel ik altijd veel vragen. Het is voor mij als tekstschrijver namelijk belangrijk om het bedrijf goed te leren kennen,...

OVER COCO

COCO is het copy platform voor ondernemers. Hier vind je alles over online marketing en schrijven voor je bedrijf. Lees hier meer over COCO

Wekelijks dit soort artikelen ontvangen?
Meld je hier aan en ontvang het gratis e-book Start met contentmarketing

Ook dit soort artikelen laten schrijven voor jouw bedrijf? Bekijk de blog abonnementen

Geen reacties

Geef een reactie