ZAKELIJKE BLOGS LATEN SCHRIJVEN

Zakelijke blogs zijn onmisbaar voor je bedrijf. Met ieder artikel verbeter je je online zichtbaarheid, trek je meer bezoekers aan op je website en haal je meer klanten binnen. En terwijl advertenties alleen werken op het moment dat je er geld in stopt, blijven blogs altijd bestaan. Een duurzame investering dus!

 

Heb je zelf geen tijd of inspiratie om regelmatig een artikel te schrijven? Laat je zakelijke blogs dan schrijven door een ervaren SEO copywriter, om te zorgen voor content die perfect aansluit bij jouw bedrijf.

De voordelen van regelmatig bloggen op een rijtje:

 

Verbeter je vindbaarheid

met artikelen die SEO-geoptimaliseerd zijn, om hoger te ranken in Google.

 

Vergroot je online zichtbaarheid

met artikelen die gedeeld kunnen worden op social media.

 

Verhoog je status als autoriteit

met artikelen die laten zien dat je kennis van zaken hebt.

 

Trek meer bezoekers aan op je website

met artikelen die je bezoekers aanspreken, informeren of iets nieuws leren.

 

Overtuig je potentiële klant

met artikelen die je merkverhaal versterken.

Hoe werkt het?

Een goed blog artikel spreekt je doelgroep aan én is optimaal vindbaar voor de zoekmachine. Daarom begint elk blog abonnement met een zoekwoordenonderzoek en een brainstormsessie. Zo ontdekken we welke onderwerpen interessant zijn voor jouw doelgroep en wat je zelf kunt vertellen over je vak.

 

Daar bouwen we een strategische contentplanning omheen. Deze planning is een garantie dat we nooit zonder inspiratie komen te zitten, maar kan natuurlijk gewijzigd worden als er ineens een briljant idee tussendoor komt.

 

Voordat we gaan schrijven, houden we maandelijks een interview om de onderwerpen goed door te spreken. Vervolgens ontvang je elke maand jouw blog artikelen. Alle artikelen zijn gericht op jouw doelgroep, SEO geoptimaliseerd, en geschreven in jouw tone of voice. Kortom, artikelen die écht impact maken.

 

Tot slot krijg je bij elk artikel een feedbackronde, waarin we de puntjes op de i zetten. Zo plaats je altijd een artikel waar je trots op bent.

Jouw blogabonnement

Vanaf 2 blogs per maand zal je gaan scoren in de Google zoekresultaten, maar vanaf 4 blogs per maand ga je pas écht meerwaarde bieden voor je bezoekers. Kies hieronder het blogabonnement dat bij je past.

Premium

 • Eén blog per week
 • ±500 woorden per artikel
 • incl. metadata (SEO titel & beschrijving)
 • incl. maandelijks interview
 • incl. feedbackronde
 • incl. halfjaarlijkse contentplanning
 • incl. zoekmachineoptimalisatie
 • incl. GRATIS Merkverhaal Handboek
 • Min. 6 maanden looptijd

€199* per blog

Essential

 • Eén blog per 2 weken
 • ±500 woorden per artikel
 • incl. metadata (SEO titel & beschrijving)
 • incl. maandelijks interview
 • incl. feedbackronde
 • incl. halfjaarlijkse contentplanning
 • incl. zoekmachineoptimalisatie
 • incl. GRATIS Merkverhaal Handboek
 • Min. 6 maanden looptijd

€219* per blog

*genoemde prijzen zijn excl. BTW

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat houdt de contentplanning in?

De contentplanning is een overzicht van de artikelen die we de komende tijd gaan schrijven. Hierin wordt per maand aangegeven welke blogs er geplaatst worden.

Op die manier kunnen we de onderwerpen op elkaar afstemmen en ervoor zorgen dat alles bij je huisstijl past. Ook is dit een garantie dat we nooit zonder inspiratie komen te zitten, maar de planning kan natuurlijk gewijzigd worden als er ineens een briljant idee tussendoor komt.

Wat moet ik zelf doen?

Als je een blog abonnement afneemt, hoef je er bijna niet meer naar om te kijken. Toch zijn er een paar momenten waarop ik je input nodig heb, zodat alles naar wens geschreven wordt:

 • We maken de contentplanning samen 
 • Maandelijks interview ik je over de onderwerpen
 • Maandelijks lees je de blogs door en geef je feedback

Wat is zoekmachineoptimalisatie (SEO)?

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is een techniek om je teksten beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google. Hiervoor doe ik vooraf een zoekwoordenonderzoek, om te ontdekken welke zoektermen relevant zijn voor jouw doelgroep. Deze verwerk ik in de teksten, zodat elke blog geoptimaliseerd is voor Google.

Wat is metadata (SEO titel & beschrijving)?

Metadata is een beschrijving van het blog artikel voor de zoekmachine (Google). Dit is het stukje tekst dat je terugziet in de zoekresultaten.

 

Als je een sterke metatitel en metabeschrijving hebt, zal je click-through-rate (het aantal mensen dat op de link klikt) hoger worden en de bounce rate (het aantal mensen dat de pagina direct weer verlaat) lager worden. Daarom krijg je bij elk artikel de metadata aangeleverd, zodat je die alleen nog maar hoeft te plaaten.

Lees hier meer over metadata. 

Weet je wel genoeg over mijn vakgebied?

Als ondernemer zit je heel dicht op je vakgebied – misschien wel te dicht. Het voordeel van een tekstschrijver inhuren is dus juist de frisse blik die ik kan bieden. Zo kunnen doodnormale dingen voor jou, misschien wel heel interessant zijn voor je doelgroep.

 

En mocht je je afvragen of de onderwerpen te moeilijk zijn voor een buitenstaander? Ik zeg altijd: zodra ik het begrijp, kan jouw klant het ook begrijpen. Dus daar ga ik voor zorgen.

Hoe zit het met schrijfstijl?

Voordat we van start gaan, bespreken we wat je voor schrijfstijl in gedachten hebt. Aan de hand daarvan zal ik de blogs schrijven, en tijdens de feedbackronde zetten we de puntjes op de i.

Hoe lever je de blogs aan?

De blogs worden aangeleverd in een Microsoft Word document. Heb je geen Word, geef het dan even aan. Dan zoeken we een andere oplossing.

Kan ik ook een langer artikel krijgen?

In overleg kan alles. Geef bij je aanvraag aan waar je naar op zoek bent, en we zoeken samen een passende afspraak.

Hoe werkt de feedbackronde?

De artikelen worden elke maand in één keer aangeleverd, en dan start de feedbackronde. Lees alles even goed door en geef waar nodig aan wat je anders zou willen zien. Deze feedback verwerk ik in een definitieve versie. Mocht je daarna nog andere puntjes van verbetering hebben, mag je de teksten altijd zelf aanpassen. Ze zijn immers van jou!

Ik heb een andere vraag

Wil je meer weten over de blog abonnementen? Neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag meer!