PERSOONLIJKE SCHRIJFCOACHING

BUSINESS BOOST

Hoe kom je aan meer klanten? Hoe trek je meer bezoekers aan op je website? En hoe overtuig je ze van jouw product?

 

Stel jij die vragen regelmatig aan jezelf?

 

Dan heb je waarschijnlijk nog geen overtuigende teksten op je website.

 

Of je hebt wel iets staan, maar je bent er niet trots op.

 

Je wilt graag meer bezoekers, meer klanten en meer omzet, maar weet niet hoe je die moet binnenhalen.

 

Je wilt makkelijk gevonden worden in Google, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

 

Je hebt genoeg te vertellen over je bedrijf, maar het lukt maar niet om dat op papier te krijgen.

 

Je blijft maar zwoegen op die teksten, en zonder resultaat.

 

En hoe meer tijd het je kost, hoe minder het je oplevert.

 

Herkenbaar?

 

Dan helpt het om met een frisse blik naar je bedrijf en doelstellingen te kijken. Wat heb je nodig en hoe ga je dat bereiken? Hoe bedenk en volg je een strategie waarmee je klanten binnenhaalt? En hoe ga je teksten schrijven die wél werken?

 

Business Boost is een persoonlijk schrijfcoaching programma om jouw bedrijf een echte Boost te geven. Tien weken lang ga je aan de slag met teksten en strategieën die nieuwe klanten aantrekken en binnenhalen. Met mijn hulp als schrijfcoach ga je met nieuwe energie en vol zelfvertrouwen krachtige teksten schrijven voor jouw bedrijf. En dat ga je terugzien in je resultaten.

 

Tijdens de schrijfcoaching gaan we samen aan de slag met jouw merkverhaal. Dit passen we geheel aan naar jouw wensen en benodigdheden, zodat je bedrijf écht kan gaan groeien. Zo hebben we het over…

 

 • het schrijven van een aantrekkelijk merkverhaal
 • het vastleggen van jouw unieke huisstijl
 • het vullen van je website met goede teksten
 • het verbeteren van je online vindbaarheid
 • het creëren van een sterke content strategie

 

Door de combinatie van sterke branding en effectieve content marketing, trek je meer bezoekers aan op je website, haal je meer klanten binnen en ga je moeiteloos meer verdienen. Kortom: een enorme boost voor je business!

De gratis Strategie Sessie

 

Tijdens de eerste sessie gaan we samen brainstormen over wat jij nodig hebt. Deze sessie is geheel gratis en vrijblijvend. We gaan kijken naar jouw wensen en hoe ik je daarbij kan helpen.

 

We doen een merkanalyse, een website scan en/of een content check. Zo weten we waar jij je op gaat focussen de komende tijd. Daar stemmen we het gehele coachingsprogramma op af.

Het handboek

 

Na de Strategie Sessie leggen we de bevindingen vast in het Handboek, waar je de komende weken mee aan de slag gaat. Dit zijn je doelen en leerdoelen voor de komende tijd, richtlijnen voor je teksten en tips om je op weg te helpen.

Do it yourself

 

De komende weken ga je zelf aan de slag met het schrijven van je teksten. Elke twee weken krijg je een coaching sessie van 45 minuten (via Skype, bellen of live) waarin we je teksten aanscherpen en je verder op weg helpen. Ik geef je tips & tricks vanuit mijn ervaring als copywriter en gaandeweg leer je steeds beter schrijven.

Bonussen

 

Deelnemers aan het Business Boost programma krijgen de gratis bonus: Werkboek Effectieve Landingspagina’s Schrijven (t.w.v. €49).

Voordelen van zelf schrijven

 • Jij weet alle ins en outs van je product en kunt hier goed over vertellen
 • Jij kent je merk en de tone of voice die jouw klanten aanspreekt
 • Je teksten krijgen jouw eigen stijl en voelen dus heel natuurlijk aan
 • Je kunt snel op nieuws en ontwikkelingen inspelen door zelf nieuwe content te schrijven

Na 10 weken

 • Heb je een sterke basis aan teksten staan
 • Weet je precies wat je moet schrijven om bezoekers aan te trekken
 • Beheers je copywriting technieken om klanten binnen te halen
 • Ben je trots op je website en weet je hoe je verder moet

Weten hoe jouw Business Boost eruit gaat zien?

 

Boek dan vandaag nog jouw gratis Strategie Sessie. Deze sessie is geheel vrijblijvend; alles mag en niks moet. We gaan pas aan de slag als jij 100% overtuigd bent, want dan gaan we pas echt resultaten boeken!

 

 

Jouw investering

 

Besluit je na de Strategie Sessie om te starten met het Business Boost programma, dan is jouw investering €995 excl. btw. Dit is het complete coachingsprogramma van tien weken, inclusief het Handboek, vijf Coaching Sessies en de bonussen.

 

Gedurende het programma ga je je bedrijf zien groeien dankzij betere teksten. Daarnaast neem je de kennis die je hebt opgedaan voor altijd met je mee. Een investering die zich blijft uitbetalen dus!

 

 

Ben jij klaar om je business een boost te geven?

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer begint het programma?

Je kan je Strategie Sessie boeken wanneer jij maar wilt. Vervolgens starten we met het programma zodra de betaling voldaan is.

Voor wie is het programma bedoeld?

Business Boost is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die willen groeien met hun bedrijf. Denk aan freelancers / zzp-ers, start-ups en het MKB. Maar ook voor communicatie professionals die aan de slag willen met het merkverhaal van hun bedrijf is dit programma zeer geschikt.

Waarom zou ik niet gewoon een copywriter inhuren?

Als ondernemer schrijf je dagelijks belangrijke teksten; mails, offertes, webteksten, artikelen, social media posts, en ga zo maar door. Voor ieder stukje tekst een copywriter inhuren is niet alleen heel duur, maar kost ook heel veel tijd.

 

Als je zelf teksten kunt schrijven die je klanten overtuigen, kan je veel sneller werken, en gaan je teksten direct resultaat opleveren.

Wat kan ik verwachten van de Coaching Sessies?

De Coaching Sessies zijn bedoeld om jou te begeleiden bij het schrijven van je eigen teksten. Tijdens de Strategie Sessie zullen we bespreken wat dit in jouw geval zal betekenen.

Krijg ik feedback op mijn teksten?

Ja, tijdens de Coaching Sessies zullen we je teksten bespreken om te kijken waar je verder kunt verbeteren en groeien.

Wie is de schrijfcoach?

Mijn naam is Sanne Duivenvoorden, eigenaar van COCO. Ik heb voor tientallen bedrijven copy geschreven en adviezen uitgebracht. In de afgelopen jaren merkte ik dat veel ondernemers wel zelf zouden willen schrijven, maar hier niet de tools en kennis voor hebben. Daarom geef ik mijn kennis en ervaring nu graag door.

 

Doordat ik zelf ondernemer ben en ervaring heb met bedrijven in allerlei branches, weet ik precies wat jij nodig hebt om jouw bedrijf een boost te geven. Lees hier meer over COCO.

Kan je de teksten ook voor mij schrijven/corrigeren?

Nee, dit programma is niet bedoeld om je teksten uit handen te geven. Het is juist belangrijk dat je zelf aan de slag gaat, zodat je steeds beter gaat schrijven en na het programma zelf verder kan.

Liever je teksten uitbesteden? Bekijk dan onze content pakketten.

Heb je bepaalde voorkennis/taalniveau nodig om mee te kunnen doen?

We gaan ervan uit dat je dit het beste zelf kan inschatten. In het programma gaan we het niet hebben over grammatica, spelling of andere taalkwesties. De focus ligt op het schrijven op jouw manier, om voor jouw bedrijf meer klanten binnen te halen.