CONTENT PAKKETTEN

Heb je een nieuwe website die gevuld moet worden met sterke teksten? Dat doe je in één keer goed met de content pakketten van COCO.

 

Met het Content Startpakket laat je in één keer alle basis webteksten schrijven. Zo zorg je voor pakkende teksten die bij je merkverhaal passen én die aansluiten op je doelgroep. Ook worden de teksten SEO proof geschreven, zodat je website beter vindbaar wordt in Google.

 

Vul daarnaast het Startpakket aan met de verschillende uitbreidingen, om je website nog aantrekkelijker te maken voor de zoekmachine en de bezoeker.

 

Heb je andere wensen? Neem dan contact op voor een pakket op maat.

Voordelen contentpakket

 

✓ Alle teksten voor je website in één keer klaar

✓ Snelle oplevering door slechts één briefingmoment

✓ Stijl & inhoud sluiten naadloos op elkaar aan

✓ Beter vindbaar dankzij zoekmachine optimalisatie

✓ Eén vaste prijs 

Merkverhaal Handboek

Schrijfwijzer voor alle interne en externe communicatie.

 

  • Merkpersoonlijkheid beschreven
  • Huisstijl en vaste uitingen vastgelegd
  • Doelgroep bepaald
  • incl. telefonisch interview

€175 excl. btw

Content Startpakket

Het perfecte pakket om je nieuwe website te vullen met effectieve teksten.

 

€950 excl. btw

Uitbreidingen

Vul het Startpakket aan met meer waardevolle content.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe werkt het?

Voordat we beginnen met schrijven, plannen we eerst een telefonisch interview in. Daarin verzamelen we de input voor de teksten en bespreken we de content strategie. Zo sluiten de teksten perfect aan bij jouw bedrijf.

 

Alle teksten worden doelgroepgericht, SEO-geoptimaliseerd en in jouw huisstijl geschreven. Na het opleveren van de eerste versie, volgt er een feedbackronde om de puntjes op de i te zetten. En voilà, de basis van jouw online marketing staat als een huis!

Wat is contentmarketing?

Contentmarketing is een vorm van inbound marketing, oftewel een strategie waardoor klanten naar jou toe komen. Dit doe je door je website te vullen met strategische content, waarmee je steeds zichtbaarder en beter vindbaar wordt.

 

Leg daarom eerst een basis aan van goede teksten op je statische pagina’s. Dit zijn je homepage, landingspagina’s en ‘over ons’ pagina (Startpakket). Daarna vul je je content structureel aan met extra landingspagina’s en je eerste blog artikelen (ProPakket).

 

Hiermee sla je twee vliegen in één klap: je bouwt een relatie op met je klant én je verhoogt je positie in zoekmachines zoals Google. Zo bereik je op een effectieve en duurzame manier steeds hogere resultaten.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is een techniek om je teksten beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google. Hiervoor doe ik vooraf een zoekwoordenonderzoek, om te ontdekken welke zoektermen relevant zijn voor jouw doelgroep. Deze verwerk ik in de teksten, zodat elke blog geoptimaliseerd is voor Google.

Ik heb een andere vraag

Wil je meer weten over de content pakketten? Neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag meer!