CONTENT PAKKETTEN

Beter vindbaar worden, meer bezoekers op je website én een band opbouwen met je klanten? Dat doe je met contentmarketing.

 

Met slimme teksten op je website creëer je een sterke basis voor je online marketing. Zodat je bedrijf alleen nog maar verder gaat groeien.

 

Ook jouw online marketing een boost geven? Hier vind je alles over de content pakketten van COCO.

Wat is contentmarketing?

 

Contentmarketing is een vorm van inbound marketing, oftewel een strategie waardoor klanten naar jou toe komen. Dit doe je door waardevolle content te delen, waarmee je steeds zichtbaarder en beter vindbaar wordt.

 

Hiermee sla je twee vliegen in één klap: je bouwt een relatie op met je klant én je verhoogt je positie in zoekmachines zoals Google. Zo bereik je op een effectieve en duurzame manier steeds hogere resultaten.

 

Een goede contentmarketing strategie is gebaseerd op het regelmatig bieden van waardevolle content. Zo houd je je website actueel en werk je continu aan je vindbaarheid.

 

Leg daarom eerst een basis aan van goede teksten op je statische pagina’s. Dit zijn je homepage, landingspagina’s en ‘over ons’ pagina (Startpakket). Daarna vul je je content structureel aan met extra landingspagina’s en je eerste blog artikelen (ProPakket).

Hoe werkt het?

 

Voordat we beginnen met schrijven, plannen we eerst een telefonisch interview in. Zo kunnen we genoeg input verzamelen voor de tekst en bespreken we tegelijkertijd de content strategie. Zo sluiten de teksten perfect aan bij jouw bedrijf.

 

Alle teksten worden doelgroepgericht, SEO-geoptimaliseerd en in jouw huisstijl geschreven. Na het opleveren van de eerste versie, volgt er een feedbackronde om de puntjes op de i te zetten. En voilà, de basis van jouw online marketing staat als een huis!

Voordelen contentmarketing pakket

 

  • Eén vaste prijs 
  • De basis voor jouw contentmarketing in één keer klaar
  • Snelle oplevering door slechts één briefingmoment

 

Deze pakketten kunnen altijd aangevuld worden met een van de blog abonnementen.

Contentmarketing Startpakket

Het perfecte pakket om je nieuwe website te vullen met effectieve content.

 

€950 excl. btw

Contentmarketing PlusPakket

Aanvullend pakket om meer waardevolle content te bieden.

 

€900 excl. btw