BUSINESS KICKSTART

Overtuig je klanten met een sterk merkverhaal

Ben jij een startende ondernemer?

 

Dan heb je waarschijnlijk nog niet helemaal helder wat jij te vertellen hebt.

 

Je vindt het lastig om te vertellen wat jou uniek maakt en waarom klanten voor jou moeten kiezen.

 

Je wilt meer ideale klanten aantrekken en geen klanten aan hoeven nemen die te veel tijd kosten, klagen of zelfs niet betalen.

 

Je wilt goed kunnen uitleggen wat je doet en waar je naartoe wilt met dit bedrijf.

 

Je wilt meer zekerheid, meer plezier en meer omzet creëren.

 

Herken je dat?

 

Dan is het zaak om zo snel mogelijk een sterk merkverhaal neer te zetten. Daarmee leg je namelijk de complete basis aan voor je bedrijf; zowel voor je eigen beeld van je aanbod en de markt, als voor je communicatie naar buiten toe. Vanuit dat merkverhaal schrijf je keer op keer effectieve teksten die bezoekers aantrekken en ideale klanten binnenhalen.

 

Business Kickstart is het online programma voor ondernemers die sterke teksten willen schrijven voor hun bedrijf. In acht weken tijd schrijf jij een merkverhaal waar je trots op bent, om je bedrijf te laten groeien.

Dit krijg je

 

 • Zes (VIDEO) Masterclasses vol copywriting technieken en tools
 • Zes bijbehorende e-books om alles nog eens na te kunnen lezen 
 • Zes oefeningen om je kennis direct toe te passen
 • Een Live Q&A Sessie om al je vragen te beantwoorden
 • Bonus voor de eerste 25 deelnemers: persoonlijke feedback op je merkverhaal

Na acht weken

 

 • Heb je een merkverhaal neergezet waar je trots op bent
 • Hoef je niet meer te concurreren op prijs, omdat je weet wat jou uniek maakt
 • Schrijf je met gemak teksten die voor jou werken
 • Trek je meer ideale klanten aan waar je graag mee samenwerkt

HET PROGRAMMA

 

Het programma duurt acht weken en bestaat uit de Module De Fundering (week 1-4) en de Module De Teksten (week 5-8). Lees hieronder meer over de onderwerpen per week.

DE FUNDERING

Week 1

Unique selling point

 

Wat maakt jou uniek? Bepaal hoe je je aanbod onderscheidt van de concurrentie.

Week 2

Ideale klant

 

Aan wie wil je jouw product of dienst verkopen? En aan wie niet?

Week 3

Missie en visie

 

Nu je weet wat je doet en voor wie, is het tijd om te bedenken waarom je doet wat je doet.

Week 4

Live Q&A sessie

DE TEKSTEN

Week 5

Storytelling

 

Alles komt samen in het verhaal van je bedrijf. Schrijf je merkverhaal.

Week 6

Huisstijl in copy

 

Om altijd de juiste toon te kunnen gebruiken op al je kanalen, leg je je huisstijl vast in een schrijfwijzer.

Week 7

De ‘over ons’ pagina

 

Sla de brug tussen wat je doelgroep zoekt en wat jij te vertellen hebt op een sterke ‘over ons’ pagina.

Week 8

Bonus: persoonlijke feedback (geldt alleen voor de eerste 25 deelnemers)

BONUS

 

Als kers op de taart krijgen de eerste 25 deelnemers na afloop persoonlijke feedback op hun merkverhaal. Stuur je merkverhaal binnen 2 weken op via e-mail en je ontvangt z.s.m. feedback met eventuele correcties, aandachtspunten en tips.

GARANTIE

 

Ik ben ervan overtuigd dat dit programma enorm waardevol zal zijn voor je bedrijf. Daarom kan ik je een tevredenheidsgarantie aanbieden. Tot 14 dagen na de startdatum kun je je per e-mail afmelden, en gewoon je geld terugkrijgen. Wel vraag ik je dan om feedback, zodat het programma daarmee verbeterd kan worden.

JOUW INVESTERING

 

De prijs voor Business Kickstart vind je hieronder. Dit is het complete programma van acht weken, inclusief 6 Masterclasses en 6 opdrachten en 1 live Q&A. De eerste 25 deelnemers ontvangen daarnaast als bonus persoonlijke feedback op hun merkverhaal.

 

Early bird: €217 excl. btw

Reguliere prijs: €275 excl. btw

Last minute: €357 excl. btw

 

Dit programma is de meest waardevolle investering die je kan doen voor je bedrijf. In slechts acht weken heb je de kern van je bedrijf te pakken en zet je die krachtig neer. Met je nieuwe schrijfvaardigheden ga je je investering niet alleen gemakkelijk terugverdienen, maar nog veel meer klanten binnenhalen om je bedrijf te laten groeien.

Veelgestelde vragen

Wanneer begint het programma?

Business Kickstart is wegens omstandigheden voorlopig uitgesteld. De nieuwe startdatum wordt later bekend gemaakt. Meer weten? Klik op de button ‘Yes, ik doe mee!’ om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Hoeveel tijd ben ik eraan kwijt?

Wekelijks zul je zo’n 30 minuten tot 2 uur bezig zijn met de Masterclass. Daarnaast kun je natuurlijk zoveel tijd eraan besteden als je wilt.

Voor wie is het programma bedoeld?

Business Kickstart is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die

 • Net zijn begonnen
 • Nog gaan beginnen
 • Al een tijdje bezig zijn, maar nog geen sterke basis hebben

 

Het programma is toe te passen op allerlei branches, van B2B tot B2C. Denk aan: webdesigners, grafisch ontwerpers, fotografen, webshops, virtual assistants, coaches, tekstschrijvers, horeca ondernemers, personal trainers, programmeurs, zorgverleners, architecten…

Waarom zou ik niet gewoon een copywriter inhuren?

Als ondernemer schrijf je dagelijks belangrijke teksten; mails, offertes, webteksten, artikelen, social media posts, en ga zo maar door. Voor ieder stukje tekst een copywriter inhuren is niet alleen heel duur, maar kost ook heel veel tijd.

 

Als je zelf teksten kunt schrijven die je klanten overtuigen, kan je veel sneller werken, en gaan je teksten direct resultaat opleveren.

Krijg ik feedback op mijn teksten?

Business Kickstart is een online programma, waarmee je zelfstandig aan de slag gaat. Het voordeel hiervan is dat je op je eigen tempo aan de slag kan met het lesmateriaal en niet vast zit aan bepaalde feedback momenten. Ook zijn de kosten hierdoor laag.

 

Wel kun je halverwege het programma al je vragen stellen tijdens de Live Q&A Sessie. En als bonus heb je na afloop de kans om je merkverhaal op te sturen en hier persoonlijke feedback op te ontvangen.

 

Heb je behoefte aan meer persoonlijke schrijfcoaching, kijk dan eens naar het Business Boost programma.

Wie is de schrijfcoach?

Mijn naam is Sanne Duivenvoorden, eigenaar van COCO. Ik heb voor tientallen bedrijven copy geschreven en adviezen uitgebracht. In de afgelopen jaren merkte ik dat veel ondernemers wel zelf zouden willen schrijven, maar hier niet de tools en kennis voor hebben. Daarom geef ik mijn kennis en ervaring nu graag door.

 

Doordat ik zelf ondernemer ben en ervaring heb met bedrijven in allerlei branches, weet ik precies wat jij nodig hebt om jouw bedrijf een kickstart te geven.

 

Lees hier meer over COCO.

Kun je de teksten ook voor mij schrijven/corrigeren?

Nee, dit programma is niet bedoeld om je teksten uit handen te geven. Het is juist belangrijk dat je zelf aan de slag gaat, zodat je steeds beter gaat schrijven en na het programma zelf verder kunt.

Liever je teksten uitbesteden? Bekijk dan onze content pakketten.

Heb je bepaalde voorkennis/taalniveau nodig om mee te kunnen doen?

We gaan ervan uit dat je dit het beste zelf kunt inschatten. In het programma gaan we het niet hebben over grammatica, spelling of andere taalkwesties. De focus ligt op het schrijven op jouw manier, om voor jouw bedrijf meer klanten binnen te halen.

Wat is het verschil tussen Business Kickstart en Business Boost?

Wij bieden twee verschillende programma’s aan: Business Kickstart en Business Boost.

 

Business Kickstart is bedoeld voor startende ondernemers, en bestaat uit een standaard programma met kennis en tools die iedere ondernemer nodig heeft om een basis aan te leggen voor zijn bedrijf. Dit is een enorm voordelig pakket, met als bijkomend voordeel dat je het lesmateriaal in je eigen tempo kunt doornemen.

 

Business Boost is bedoeld voor ondernemers die een stapje verder willen gaan, en door middel van persoonlijke coaching en feedback, sterkere teksten willen gaan schrijven voor hun bedrijf. Dankzij de één op één coaching sessies en het unieke gepersonaliseerde programma ga je snel vooruitgang boeken en resultaten zien. Lees hier meer over Business Boost.