LANDINGSPAGINA LATEN SCHRIJVEN

 

 

Met een goede landingspagina trek je meer bezoekers aan vanuit de zoekmachines, social media en andere platformen. Je biedt de bezoeker waardevolle content dat naar meer smaakt, en leidt ze naar de volgende stap. Een goede landingspagina is daarom SEO-proof, conversiegericht en naadloos aangesloten op je merkverhaal. Laat deze schrijven door een SEO copywriter, en ontdek zelf het resultaat.

 

Vindbaarheid

 

Voordat je bezoekers kunt ontvangen op je website, moet je eerst organisch vindbaar zijn. De zoekmachine kan je website alleen vinden als je de juiste zoekwoorden gebruikt. De landingspagina is de ideale plek om deze zoekwoorden, zowel short tail als long tail, te verwerken in je teksten. Voor elke belangrijke zoekterm kun je namelijk een eigen landingspagina maken. Een goede SEO copywriter weet precies hoe ze een tekst schrijft die aantrekkelijk is voor beide partijen; de zoekmachine en de bezoeker.

 

Conversie

 

Landingspagina’s zijn, zoals het woord al zegt, de plek waar de bezoeker ‘landt’ als hij je website gevonden heeft door een bepaalde zoekterm te gebruiken (of dat nu organisch is of via Adwords). Hier moeten jouw aanbod en zijn vraag samenkomen. Dit is dus de plek waar je een specifiek product of een dienst uitlicht en uitgebreid de ruimte neemt om de voordelen en resultaten te laten zien. Tot slot gebruik je een call to action om van je bezoeker een klant te maken.

 

Doelgroep

 

Het is belangrijk om je landingspagina’s aan te laten sluiten op jouw merkverhaal, zodat je overal dezelfde waarden uitstraalt. Heb je nog geen merkverhaal? Dan brengen we eerst jouw doelgroep in kaart, zodat je weet wie je potentiële klanten zijn. Vervolgens identificeren we de waarden van je bedrijf, die we op de behoeften van deze potentiële klanten aansluiten; en voilà, zo ontstaat het merkverhaal.

 

 

Landingspagina’s laten maken

 

COCO helpt je graag bij het opstellen van jouw landingspagina. Heb je zelf al ideeën? Mooi, dan werken we die uit. Weet je niet waar je moet beginnen? Dan gaan we daar via een interview achter komen. Zo komen we samen tot een pagina die bezoekers aantrekt en omtovert tot blijvende klanten.

 

Geïnteresseerd in een effectieve landingspagina? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken of