NIEUWSBRIEF LATEN SCHRIJVEN

 

De nieuwsbrief is een essentieel onderdeel van je marketingmethode. Met een goede nieuwsbrief of mailing bereik je zowel bestaande klanten als een doelgroep van geïnteresseerde leads. Je geeft op aantrekkelijke manier relevante informatie over je producten, en maakt ze nieuwsgierig naar toekomstige projecten en kansen. Zo blijft je (potentiële) klant niet alleen op de hoogte, maar wordt hij/zij ook elke maand weer geprikkeld. Laat jouw nieuwsbrief schrijven door een copywriter, en ontdek zelf het resultaat.

 

Een goede nieuwsbrief:

 

Trekt de aandacht
…met goede koppen;

 

Wekt vertrouwen
…door professioneel en pakkend taalgebruik;

 

Is aantrekkelijk
…doordat het inspeelt op de behoeftes van de lezer;

 

Is persoonlijk
…doordat het bij jouw huisstijl en/of contentstrategie past;

 

Zet aan tot actie
…door middel van een duidelijke call to action;

 

Een goede copywriter weet voor wie jouw nieuwsbrief bedoeld is en welke behoeftes er bij die doelgroep spelen. Zo ontstaat er een strategische nieuwsbrief die de bezoeker informeert, prikkelt en aanzet tot actie. Met als resultaat meer potentiële leads, meer terugkomende klanten en een hogere conversie.

 

COCO helpt je graag bij het opstellen van jouw nieuwsbrief of mailing. Heb je zelf al ideeën? Mooi, dan werken we die uit. Weet je niet waar je moet beginnen? Dan gaan we daar via een interview achter komen. Zo komen we samen tot een nieuwsbrief die precies omvat wat jouw bedrijf te vertellen heeft.

 

Geïnteresseerd in een effectieve nieuwsbrief? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken of