OVER ONS PAGINA LATEN SCHRIJVEN

De ‘over ons’ pagina is een van de belangrijkste pagina’s van je website. Een goede ‘over ons’ pagina vertelt je bezoekers wat voor mensen er achter het bedrijf zitten en wat hun missie en visie is. Daarmee schep je vertrouwen en bouw je een band op met de potentiële klant. Daarnaast moet uit je verhaal blijken hoe je de klant kunt helpen en waarom ze jou zouden moeten kiezen. Waardoor de bezoekers graag de volgende stap zetten om jouw klant te worden.

 

Dit doe je door middel van een merkverhaal. Het merkverhaal is de kern van je hele organisatie; de reden waarom je producten maakt of diensten aanbiedt. Het is de factor die jou onderscheidt van je concurrenten. Het is essentieel om dit verhaal te koppelen aan de behoefte van de klant, zodat die ziet wat hij aan je heeft. En dat alles in de tone of voice die bij jouw bedrijf past.

 

Op de ‘over ons’ pagina geef je je bezoekers een kijkje achter de schermen, waardoor je hen overtuigt van jouw expertise en betrouwbaarheid. Het is dus belangrijk om veel aandacht aan deze pagina te besteden en deze te laten schrijven of nakijken door een copywriter.

 

COCO helpt je graag bij het opstellen van jouw merkverhaal. Heb je zelf al ideeën? Mooi, dan werken we die uit. Weet je niet waar je moet beginnen? Dan gaan we daar via een interview achter komen. Zo komen we samen tot een verhaal dat precies omvat wat jouw bedrijf te bieden heeft.

 

Geïnteresseerd in een aantrekkelijke ‘Over ons’ pagina? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken of