Over COCO

COCO staat voor copywriting en content marketing: onze specialiteiten. Sinds 2016 werken we met veel plezier aan effectieve webteksten, aantrekkelijke content en de mooiste merkverhalen. Zowel in het Nederlands als het Engels.

 

We schrijven iedere tekst aan de hand van jouw wensen en doelen. En we zijn pas tevreden als jij, jouw klant én de zoekmachine er blij van worden.

HET MERKVERHAAL

 

COCO schrijft in jouw huisstijl en aan de hand van jouw missie en visie. Zo verwoorden we precies wat jij te vertellen hebt.

DE DOELGROEP

 

Bij alle schrijfprojecten staat de doelgroep centraal. Wat willen zij weten? Welke problemen los je voor hen op? Zo ontstaan er aantrekkelijke teksten.

DE ZOEKMACHINE

 

Alle webteksten worden geoptimaliseerd voor de zoekmachine (SEO). Zodat je website steeds beter gaat scoren in de Google zoekresultaten.

DE COPYWRITER

 

Ik heb Communicatiewetenschappen en Engelse Taalkunde gestudeerd, gevolgd door de Master Schrijven en Vertalen. Door deze kennis van zowel taal als communicatie, weet ik hoe je een krachtige tekst schrijft die aankomt bij de doelgroep.

 

Als eigenaar van COCO help ik dagelijks diverse bedrijven met goede teksten en complete content pakketten. Daarnaast kan ik je als schrijfcoach helpen om zelf goede teksten te schrijven voor je bedrijf. Om mijn klanten altijd goed te kunnen helpen, werk ik samen met verschillende freelancers.

 

Ook een goede tekst laten schrijven? Neem hieronder contact met mij op.

Sanne Duivenvoorden, MA
copywriter en vertaler Engels-Nederlands

Contact

E-MAIL

info@www.teamcoco.nl

Stuur een berichtje en je ontvangt binnen een dag een reactie.

 

 

ADRES

COCO
Havenstraat 31
2211 EG Noordwijkerhout

 

 

SOCIAL