Squirrelcoin | Copywriting & Vertaling

Squirrelcoin is de eerste en de enige token die van duurzaam leven een topprioriteit maakt. De token wordt ingezet om duurzame en sociale initiatieven te starten en te ondersteunen. Zo staan er duurzame woningen op de planning, maar ook events om de leefbaarheid van wijken te verbeteren.

 

Sinds 2018 werkt Squirrelcoin samen met COCO voor de creatie van webcontent. Zo hebben we al een hoop teksten geschreven: van┬áde homepage, de ‘over ons’ pagina en de landingspagina’s tot aan whitepapers, veelgestelde vragen en ondertiteling voor een promofilmpje. Bij alles wat we maken staat de doelgroep voorop: ingewikkelde zaken zoals blockchain en de waarde van tokens worden helder uitgelegd, en altijd in de stijl van Squirrelcoin. Omdat Squirrelcoin internationaal opereert, worden alle teksten zowel in het Nederlands als in het Engels opgeleverd.

 

Review

“Bedankt voor de prettige samenwerking en alle geleverde teksten die naar onze wens zijn geschreven en vertaald. De samenwerking verloopt super en we hopen in de toekomst nog veel gebruik te maken van COCO.”

 

Terug naar alle projecten