Tekstcorrectie

 

Waarschijnlijk zie je ze regelmatig voorbij komen: teksten die zonder tekstcontrole of correctie zijn verstuurd of online zijn gezet en daardoor allerlei spel- en grammaticafouten bevatten. Een gemiste kans, want wanneer een tekst niet lekker leest, is de lezer geneigd halverwege af te haken. Zonde, want het effect van de tekst zal in dat geval nihil zijn.

 

Natuurlijk wil jij als ondernemer voorkomen dat klanten of relaties jouw teksten niet zorgvuldig lezen. Je hebt niet voor niets tijd en moeite gestoken in het opstellen van die e-mail, brief of reclametekst. Jij wilt jouw doel wél behalen.

 

Foutloze teksten zijn dus belangrijk. Dat is duidelijk.

 

Maar het kan zijn dat je schrijven lastig vindt, niet zo leuk vindt of dat je simpelweg geen tijd hebt om de teksten te controleren.
In dat geval is er een simpele oplossing voor jouw probleem: Laat jouw tekst controleren of verbeteren door Tekstbureau COCO.

 

Tekstbureau COCO is gespecialiseerd in het vinden van de juiste woorden die passen bij jouw bedrijfsvoering en doelgroep. COCO controleert en redigeert alle soorten commerciële teksten. Van korte e-mails tot uitvoerige blogartikelen.

 

Ook graag een tekst laten corrigeren? Neem gerust contact op via het contactformulier of info@www.teamcoco.nl.

De voordelen

 

COCO is de oplossing voor al jouw schrijfuitdagingen.

 

COCO biedt:

›› Tekstcontrole en tekstcorrectie op maat
›› Keuze uit Nederlands of Engels
›› Teksten gericht op jouw doel en doelgroep
›› Snelle en soepele communicatie

 

Zijn jouw teksten wel effectief?

Uiteraard heb jij een bepaald doel voor ogen met jouw tekst. Of te kijken of de oorspronkelijke tekst goed aansluit op dit doel en de bijbehorende doelgroep, wordt deze door COCO zorgvuldig onder de loep gelegd en geanalyseerd.

 

Aan de hand van de uitkomst van deze tekstcontrole wordt de tekst gecorrigeerd en geredigeerd, zodat jouw tekst leesbaar én effectief is.

 

SEO teksten

Tegenwoordig heeft elke ondernemer een mooie website met interessante teksten. Natuurlijk probeer jij de concurrentie het hoofd te bieden en wil je daarom zo goed mogelijk vindbaar zijn voor klanten. Teksten die op basis van Search Engine Optimalization (SEO) zijn geschreven, dragen bij aan deze vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw website in zoekmachines als Google.

 

Dit wil jij natuurlijk ook.

 

COCO optimaliseert jouw webteksten graag. Laat die klanten maar komen!

De copy

 

Je wilt graag goede teksten, maar je hebt geen tijd of inspiratie om deze te schrijven?

 

Geen probleem!

 

COCO schrijft en corrigeert alle teksten die nodig zijn voor jouw bedrijfsvoering. Of dit nou reclameteksten, artikelen, brieven of andere teksten zijn.

 

Benieuwd naar voorbeelden? Neem een kijkje naar de teksten hieronder. Voor nog meer voorbeelden kan je het volledige portfolio bekijken.

 

 

Ook geïnteresseerd in goede teksten? Neem gerust contact op via het contactformulier of info@www.teamcoco.nl.
Je ontvangt een reactie binnen een dag.