Veelgestelde vragen

 

Heb je een vraag voor COCO? Kijk eens in dit overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact op.

 

Waarom zou ik voor COCO kiezen?

COCO staat voor copywriting en content marketing: onze specialiteiten. Bij ons staan er drie pijlers centraal: het merkverhaal, de doelgroep en de zoekmachine.

Wij bieden verschillende opties voor losse copycontent pakketten en blog abonnementen. Liever zelf schrijven? Dan bieden we je graag alle benodigde kennis en tools via online trainingen en persoonlijke schrijfcoaching. Zo is COCO hét copy platform voor elke ondernemer.

Lees hier meer over COCO.

Wat betekent doelgroepgericht?

Een tekst is doelgroepgericht als deze wordt afgestemd op de beoogde lezer. COCO neemt van tevoren graag met je door waar de tekst komt te staan, wie hem zal lezen en wat het doel is van de tekst. Hieruit zal duidelijk worden wie de doelgroep is en hoe het verhaal moet worden vormgegeven. Vervolgens kunnen zaken als woordkeuze, zinslengte, schrijfstijl en toon worden afgestemd op deze doelgroep.

Is het mogelijk om een bepaalde schrijfstijl te hanteren?

De teksten van COCO worden altijd afgestemd op het doel en de doelgroep van de teksten. Hierbij is het essentieel om de schrijfstijl hierop aan te passen. Heb je zelf een bepaalde schrijfstijl in gedachten? Geef dit dan zo specifiek mogelijk door, zodat hier rekening mee kan worden gehouden.

Voor welke teksten kan ik bij COCO terecht?

COCO is gespecialiseerd in webteksten, zoals de tekst op je homepage, landingspagina’s of artikelen voor je blog. Hierbij wordt SEO verwerkt in de teksten, zodat je website hoger gaat scoren op Google. 

Wat is de levertijd van een tekst?

De levertijd van een tekst of vertaling hangt af van de grootte en complexiteit van de opdracht, en is altijd bespreekbaar. Wil je een tekst laten schrijven? Neem dan zo snel mogelijk contact op om het project te bespreken. COCO kan dan een offerte uitbrengen en je project vast inplannen. 

Wat zijn de algemene voorwaarden van COCO?

Je vindt de algemene voorwaarden van COCO hier.

Hoeveel kost copywriting?

Elk project van COCO is maatwerk. Iedere opdracht is anders, en daarom is iedere projectprijs anders. Weten hoeveel jouw opdracht kost? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Welke input verwacht COCO van mij?

Hoe meer informatie je kunt aanleveren, hoe beter de tekst wordt! Het belangrijkste om aan te geven is: Wat zijn je wensen, wat is het doel van de tekst en wie is je doelgroep.

Wat zijn SEO teksten?

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization. Dit houdt in dat deze teksten geoptimaliseerd worden voor zoekmachines zoals Google. Door teksten SEO-proof te maken, zullen ze beter scoren in de zoekresultaten, en zullen meer mensen je website kunnen vinden.

Hoe verloopt een opdracht?

1. De briefing

Een goed begin is het halve werk. Daarom beginnen alle projecten bij COCO altijd met een uitgebreide briefing. In het offerteformulier vul je de basiskenmerken van het project in. Op basis daarvan zal ik een offerte voor je opstellen met een prijsindicatie en een opleverdatum. Ga je akkoord met de offerte, dan plannen we een interview in om inhoudelijke vragen te beantwoorden. 

 

2. Aan de slag

Zodra ik genoeg weet over het project, ga ik aan de slag met de tekst. Als het een groot project is, houd ik je tussendoor op de hoogte. Daarna lever ik de tekst aan op de aangegeven datum.

 

3. Feedbackronde

Er volgt een feedbackronde waarin we samen de puntjes op de i zetten. 

Het eindresultaat is een sterke tekst die precies aansluit op jouw wensen. Deze wordt door beide partijen goedgekeurd en is klaar om ingezet te worden.